Asus Eee Pad Slider videoreview duikt op

Redactie
29 juli 2011, 19:30
1 min leestijd
Asus Eee Pad Slider videoreview duikt op

De Roemeense blog ImiDoresc heeft een videoreview van de Asus Eee Pad Slider online gezet. In ruim zeven minuten kun je zien wat je allemaal met het Android-apparaat kan doen. Het is voor het eerst dat de Android-tablet zo prominent in beeld wordt gebracht. De Eee Pad Slider zou begin dit jaar al op de markt moeten komen, maar de lancering is meerdere malen uitgesteld.

De tablet met afneembaar toetsenbord zou nu eind september op de markt worden gebracht. Door het fysieke toesenbord wordt de Eee Pad Slider vooral interessant als laptopvervanger. Zo kun je en gemakkelijk tekst invoeren met de fysieke toetsen en kunt handig het besturingssysteem bedienen met het touchscreen. Het beste van twee werelden als het ware.

Lees verder na de advertentie.

De Asus Eee Pad Slider is verder voorzien van Android 3.1 Honeycomb, 1 GB aan werkgeheugen, 32 GB intern geheugen (de 16 GB versie zou zijn geschrapt), een USB-poort, mini-HDMI-aansluiting en een MicroSD-kaartlezer. Het 10.1 inch touchscreen heeft een resolutie van 1.280×800. Een 3G-versie van de tablet zou begin 2012 op de markt moeten komen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu