ASUS Eee Pad Transformer krijgt Android 3.2 update vanaf 28 juli

Redactie
28 juli 2011, 11:24
1 min leestijd
ASUS Eee Pad Transformer krijgt Android 3.2 update vanaf 28 juli

ASUS heeft via Twitter bekend gemaakt dat vanaf 28 juli de Android 3.2 update voor de Eee Pad Transformer zal worden uitgerold. Dit betekent helaas niet dat de update ook meteen naar Nederland toe komt. ASUS Benelux maakte namelijk via Twitter bekend dat de update naar Android 3.2 vanaf 2 augustus in Nederland en 5 augustus in België beschikbaar zal komen. De nieuwe versie van Honeycomb zal over-the-air wordt verspreid.

Het was al enige tijd duidelijk dat ASUS Android 3.2 aan het testen was, maar het was nog niet helemaal duidelijk wanneer de update zou worden uitgerold. Android 3.2 brengt onder meer een aparate zoommodus, ondersteuning van meer processoren en schermgroottes, betere hardware-acceleratie en SD-kaart ondersteuning. Hoewel de ASUS Eee Pad Transformer al een werkend SD-kaartslot heeft, werd dit nog niet officieel ondersteund door Google.

Lees verder na de advertentie.

Vanaf 28 juli wordt de update voor het eerst aangeboden, en geleidelijk aan verspreid. De update wordt over-the-air verspreid, dus gebruikers krijgen vanzelf een melding dat er een update klaarstaan voor hun Android-tablet. Diegenen die niet kunnen wachten zouden kunnen proberen de update voor de ASUS Eee Pad Transformer elders te krijgen, aangezien deze vanaf vandaag officieel wordt uitgebracht in sommige markten en het waarschijnlijk is dat deze meteen op het internet wordt gezet.

Bron: Asus Twitter & Asus Benelux Twitter

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu