Placeholder

Asus komt binnenkort met de EeePad Slider. Deze tabletcomputer heeft een uitschuifbaar toetsenbord, waardoor gebruikers het apparaat kunnen gebruiken als laptop. De tablet draait op Honeycomb (Android 3.0) en heeft een prettig 10″ IPS-scherm met een resolutie van 1280 bij 800 pixels. De EeePad Slider heeft een Tegra 2-processor en beschikt over twee camera’s.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Asus laat weten dat de tablet in mei arriveert. De prijs bedraagt 449 euro voor de WiFi-versie met 16 GB intern opslaggeheugen. De 3G-versie is honderd euro duurder en gaat dus voor 549 euro over de toonbank. Dit verkoopprijzen van de twee versies zijn fors gedaald sinds de aankondiging. Eerder liet Asus weten dat de tablets 699 tot 799 dollar zouden gaan kosten.

Geen zin in een tablet met uitschuifbaar toetsenbord? Asus komt binnenkort met meer modellen. Wellicht zit er iets voor jou bij.

Bron: Frandroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.