Asus gaat dit jaar nog Android-smartphone uitbrengen

garmin asus androidASUS-voorzitter Jonney Shih en CEO Jerry Shen waren vandaag aanwezig op een persbijeenkomst in Taiwan, waar ze lieten weten dat ASUS’ eerste Android-telefoon dit jaar nog op de markt komt. Over gezamenlijke projecten met Garmin werd niet expliciet gesproken, terwijl daar eerder wel sprake van was. Beide bedrijven hebben gezamenlijk wel de ASUS-Garmin nüvifone G60 via de Amerikaanse operator AT&T op de markt gebracht, maar dat toestel was eigenlijk al bij de lancering een flop.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Beide topmannen van ASUS waren in Taiwan op de persconferentie om te spreken over groene energie, de status van de notebook- en netbook-markt en de plannen rond een Android-smartphone. Concrete productaankondigingen werden niet gedaan, ook niet over een netbook op Android.

Via: Digitimes

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.