De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

ASUS gaat geen dualboot-tablet uitbrengen, maar wil pc’s van Android-apps voorzien

Redactie
4 juni 2012, 10:23
1 min leestijd

Voor een korte tijd waren we heel enthousiast, maar ASUS gaat toch geen dualboot-tablet met Android en Windows 8 op de markt introduceren. De hardware-fabrikant gaat met BlueStacks een samenwerking aan om 30 miljoen ASUS-pc’s met Android-apps te voorzien. En hoewel dit ook een leuke actie is, hopen we nog steeds op een dualboot-tablet. Dit deden de product-teasers voor de Computex-beurs ook vermoeden, door het laten zien van de twee logo’s van de besturingssystemen en het zinnetje `when two sides unite`. De dienst van BlueStacks heeft tot nu toe ongeveer een collectie van 450.000 Android-apps die op de pc kunnen draaien. ASUS zal met hun @Vibe-platform, een online multimedia-winkel, van deze dienst gebruik gaan maken.

BlueStacks is erg zeker van hun software:

Lees verder na de advertentie.

BlueStacks’ uitgebreide portfolio van apps en ontwikkelaars, gecombineerd met onze unieke engine, maken dit tot een grote inkomstengenererende kans voor PC-fabrikanten. Dit is een winnende propositie voor het gehele ecosysteem van de pc. Ontwikkelaars die Android-apps hebben gebouwd, kunnen nu heel gemakkelijk hun apps op Windows-pc’s zonder aanpassingen laten draaien. We hebben het zware werk al gedaan.

Volgens ASUS is de dienst de eerste zes maanden gratis, waarna gebruikers hun account kunnen upgraden om ongelimiteerd apps te installeren. Onderstaande video geef je een indruk van Android-apps die op Windows draaien.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_xY4jRgZKyM
Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu