ASUS gaat Google Android 3.1 uitbrengen voor alle tablets

Redactie
17 mei 2011, 16:12
1 min leestijd
ASUS gaat Google Android 3.1 uitbrengen voor alle tablets

asus memoGoogle kondigde vorige week aan dat ze Android 3.1 voor tablets gaan uitbrengen. Vandaag sluit ASUS daarop aan, door te melden dat ze de update voor alle Eee Pad-tablets gaan uitbrengen. ASUS demonstreerde de nieuwe tablets vorige week op een persbijeenkomst. Het mooie is dat je geen speciale software nodig hebt, want de firmware zal over-the-air (OTA) naar de tableteigenaren toe komen. Ze krijgen een notificatie op hun Eee Pad dat er een update klaarstaat.

In een paar taps ben je dan weer helemaal bijgewerkt. Dit zal per marktgebied gebeuren. ASUS gaat begin juni de exacte releasedatum van Android 3.1 aankondigen. Nieuwe functies zijn onder ander: verbeteringen in de gebruikersinterface, het aansluiten van diverse USB-accessoires en makkelijker updates uitvoeren voor de standaard meegeleverde apps.

Op de foto hierboven zie je de ASUS MeMo, een 7-inch tablet die samen met de ASUS Eee Pad Transformer (met los toetsenbordje) en ASUS Eee Slider (met uitschuifbaar toetsenbordje) op de markt zal komen.

Via: persbericht ASUS

Categorie: Tablets
Spotlights: Asus, EEE Pad, Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Black Friday