ASUS: Honeycomb is Android 3.0

Redactie
5 januari 2011, 13:30
1 min leestijd
honeycomb

Er bestaat nogal wat onduidelijkheid over Honeycomb. Zo is het nog niet bekend of de speciale Android-versie voor tablets Android 2.4 of Android 3.0 is. Uit recente bezoekersstatistieken van PocketNow blijkt dat de website wordt bezocht door apparaten met Android 2.4 en niet door Android 3.0. Toch beweert ASUS nu dat Honeycomb gewoon Android 3.0 is. Aangezien ASUS nauw samenwerkt met Google verwachten wij van Android Planet dat het bedrijf gelijkt heeft en Honeycomb gewoon Android 3.0 is. Maar hoe komt het dan dat Android 2.4 hier en daar opduikt in bezoekersstatistieken?

Er is nog een andere optie: Google gaat de twee verschillende versies van Android splitsen. Zoals je wellicht al weet draait Honeycomb waarschijnlijk alleen op krachtige Android-tablets. Dit betekent dat Google een nieuwe weg inslaat met Honeycomb. Voor het eerst richt het bedrijf zich op tablets en niet op smartphones.

Lees verder na de advertentie.

Als de speciale versie voor tablets Android 3.0 (Honeycomb) is, dan is het niet onmogelijk dat Google gewoon verder borduurt op Gingerbread voor normale smartphones. Wellicht komt Android 2.4 dus gewoon uit als Ice Cream. Dit klinkt misschien gek, maar er zijn gekkere dingen gebeurd.

Desondanks maakt het voor veel mensen niet uit of Honeycomb nu Android 2.4, Android 3.0 of Android 49.3 is. Specificaties, daar draait het om! Helaas zijn er nog geen specificaties bekend, dus voorlopig kunnen we alleen maar babbelen over de nummering van Honeycomb. Hopelijk komt Google binnenkort met meer informatie over de speciale Android-versie voor tablets.

Via: AJ-IT

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu