ASUS laat Ice Cream Sandwich op Transformer Prime zien in nieuwe demonstratievideo

ASUS laat Ice Cream Sandwich op Transformer Prime zien in nieuwe demonstratievideoASUS is druk in de weer met het verspreiden van de Android 4.0.3 update voor haar Transformer Prime tablet. Diegene die de update nog niet binnenhebben kunnen in een nieuwe demonstratievideo van Asus EEE Transformer Prime zien hoe Ice Cream Sandwich eruit ziet op het grote tabletscherm. Onder meer het nieuwe lockscreen, het opvragen van desktopversies van websites in de browser en het offline opslaan van pagina’s om deze later te lezen worden in de video getoond.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Een groot gedeelte van de demonstratievideo richt zich op de camera van de Transformer Prime. Deze is nu ook te benaderen vanuit het lockscreen. Ook zijn er veel nieuwe effecten toegevoegd en kan je nu gemakkelijker foto’s bewerken. Zo kan je bijvoorbeeld rode ogen verwijderen en de kleurweergave van foto’s aanpassen. Alle belangrijke nieuwe features zie je in de onderstaande video.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.