ASUS PadFone definitieve naam van tablet met telefoonfunctie?

Redactie
29 mei 2011, 13:30
1 min leestijd
ASUS PadFone definitieve naam van tablet met telefoonfunctie?
asus padfone

ASUS gaat de komende dagen een tablet onthullen, waarmee je ook kunt bellen. PadFone zou de definitieve naam van dit apparaat kunnen zijn. Dat blijkt uit documenten die de website Pocketnow heeft ontdekt bij het Amerikaanse patentbureau USPTO. Een paar dagen geleden diende ASUS een aanvraag voor het handelsmerk PadFone in. Het lijkt erop dat dit ook de definitieve naam gaat worden voor ASUS’ nieuwe apparaat, dat een middenweg houdt tussen tablet en telefoon. Volgende week gaat ASUS op de Computex-beurs het nieuwe apparaat onthullen.

Omdat het om een aanvraag van een handelsmerk gaat (en niet om een FCC-test) worden er in het document geen technische details bekendgemaakt. Er wordt wel gesproken over electronische pennen voor computer-touchscreens. De PadFone zou compatibel kunnen zijn met N-Trig’s DuoSense of soortgelijke stylustechnologie.

Lees verder na de advertentie.

ASUS gaat maandag alle details bekendmaken. Voorlopig kunnen we ons alleen vergapen aan een mockup van Notebook Italia, waarbij er in de tablet een telefoon verwerkt is. We zullen zien of dat ook ASUS’ idee is van een tablet-telefoon.

tablet asus padfone
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu