Asus PadFone Infinity 2 kopen in Nederland vanaf nu mogelijk

Gijs Ettes
11 november 2013, 14:00
1 min leestijd
Asus PadFone Infinity 2 kopen in Nederland vanaf nu mogelijk
Asus PadFone Infinity 2

Een Asus PadFone Infinity 2 kopen in Nederland is vanaf vandaag mogelijk. De smartphone en tablet in één is online verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 599 euro voor de telefoon en 799 euro voor de set.

De PadFone Infinity 2 is een uniek Android-toestel dat als smartphone én tablet is te gebruiken. Het apparaat bestaat namelijk uit een smartphone met een 5 inch-scherm die je in een tablet klikt, om zo gebruik te maken van het 10 inch full-hd-scherm van laatstgenoemde.

Lees verder na de advertentie.

PadFone Infinity 2: tablet en smartphone in één

Dit biedt nog twee andere voordelen. Zo wordt de smartphone opgeladen als deze in de tablet is geklikt en kan de tablet op zijn beurt gebruikmaken van de mobiele internetverbinding van de telefoon. Een apart data-abonnement voor de tablet is daardoor niet nodig.

De smartphone zelf is een mooi vormgegeven Android-telefoon met een aluminium unibody-design. Dat wil zeggen dat de behuizing uit één stuk bestaat. Het toestel is dun en licht (145 gram) en voorzien van een snelle 2,2Ghz-quadcore-processor. Daarnaast beschikt de Asus PadFone Infinity 2-telefoon over een 5 inch-scherm (1080 —1920 pixels) en een 13-megapixel-camera.

https://www.youtube.com/watch?v=enh5eQPpB_k

Asus PadFone Infinity 2 Kopen

De PadFone Infinity 2 is te koop als los toestel, en wel via onderstaande link.

Asus PadFone Infinity 2 voor 599 euro  (PDAshop) →  Op voorraad

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus PadFone Infinity 2
Asus PadFone Infinity 2
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's