ASUS PadFone op foto’s gesignaleerd

asus-padfone-backEerder vandaag kon je lezen over de plannen van ASUS om de ASUS PadFone uit te brengen. We lieten toen ook twee mockups zien, maar inmiddels zijn nu ook foto’s beschikbaar van het apparaat. En daarbij blijkt het inderdaad om een tablet te gaan, waarbij je de smartphone in een geïntegreerde dock steekt. Eigenlijk zit de smartphone verstopt in een opbergvakje aan de achterkant van de tablet. Binnenin zijn twee poorten beschikbaar, waarschijnlijk HDMI en micro-USB. Nog niet bekend is op welke versie van Android de ASUS PadFone draait.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Mogelijk gaat het om Ice Cream Sandwich, omdat deze versie van Android zowel smartphones als tablets aankan. Maar dat betekent dat het nog wel even kan duren voordat de PadFone op de markt komt. In ieder geval heeft ASUS iets bijzonders bedacht en we zijn dan ook benieuwd naar de specs die ASUS over een paar uur gaat onthullen.

asus padfone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.