Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

‘Asus maakt ZenWatch 3 met rond scherm’

Wouter Nijsen
11 augustus 2016, 10:34
1 min leestijd
‘Asus maakt ZenWatch 3 met rond scherm’

Asus werkt mogelijk aan de ZenWatch 3, een smartwatch die designtechnisch flink van zijn voorgangers zou afwijken. Volgens de website Ausdroid heeft het horloge namelijk een rond scherm.

Lees verder na de advertentie.

’ZenWatch 3 scherm is rond’

Door het ronde uurwerk ligt het design van de smartwatch in lijn met Android Wear 2.0, dat inzet op ronde horloges. De eerste ZenWatch en ZenWatch 2 zijn voorzien van een rechthoekig scherm en wijken daarmee af van andere smartwatches, zoals de Moto 360, die al vanaf het begin een rond scherm heeft.

zenwatch 3

De website zegt daarnaast over enkele specs van de ZenWatch 3 te beschikken. Zo zou het horloge ondersteuning hebben voor bluetooth 4.2, wifi 802.11 b/g/n en voorzien zijn van een metalen behuizing. Ook wordt gesproken over een 5V-lader. Het is nog onduidelijk hoe groot het scherm wordt en welke resolutie het heeft.

De verwachting is dat Asus zijn nieuwe smartwatch tijdens IFA 2016, dat dit jaar van 2 tot 7 september in Berlijn plaatsvindt, aankondigt. Daarnaast is het aannemelijk dat de smartwatch op de nieuwste Android Wear-versie draait en later dit jaar wordt uitgebracht. Hopelijk hanteert Asus opnieuw een lage prijs, wat bij voorgaande smartwatch een belangrijk kenmerk was.

Lees het laatste nieuws over Android Wear

Bron: Ausdroid
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus ZenWatch 3
Asus ZenWatch 3

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu