De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Asus brengt updates uit voor ZenWatch 2 en 3

Rick van der Veer
4 januari 2017, 11:14
1 min leestijd
Asus brengt updates uit voor ZenWatch 2 en 3

Asus heeft voor zowel de ZenWatch 2 als de ZenWatch 3 updates uitgebracht. De Asus ZenWatch 3 update heeft een aantal nieuwe functies, terwijl de ZenWatch 2 alleen een beveiligingsupdate krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Asus ZenWatch 3 update

Asus heeft zijn nieuwste smartwatch voorzien van een behoorlijke update, nog vóór de release van Android Wear 2.0. De nieuwe software voor de ZenWatch 3 voegt een aantal features toe aan het horloge en verhelpt een paar ergernissen waar gebruikers tegenaanliepen. Daarnaast wordt de smartwatch voorzien van de nieuwste Android-veiligheidsupdates.

Asus ZenWatch 3 update

Asus geeft de ZenWatch 3 met de nieuwe software een ECO-modus en verwijdert een vervelende notificatie wanneer je het horloge oplaadt. Het is daarnaast nu mogelijk om zelf instellingen toe te wijzen aan de twee knoppen aan de zijkant. Ook is er een hele reeks aan nieuwe thema’s en watchfaces toegevoegd. Onder de motorkap is de stabiliteit van WiFi en Bluetooth verbeterd terwijl ook de Nederlandse vertaling van de software een stuk beter zou moeten zijn.

De ZenWatch 2 krijgt een ook nieuwe softwareversie van Asus. De update voor deze smartwatch is een stuk bescheidener. Alleen de Android-beveiligingsupdates tot en met december 2016 worden aan het horloge toegevoegd, zonder enige nieuwe features. Net zoals zijn nieuwere broer krijgt de ZenWatch 2 Android Wear 2.0, wat de volgende grote update voor de wearable gaat worden.

Asus ZenWatch update downloaden

De Asus ZenWatch geeft je automatisch een notificatie wanneer de update voor je klaar staat. Je kunt ook handmatig zoeken naar updates via de Instellingen-app op je smartwatch.

Lees het laatste nieuws over Asus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Asus ZenWatch 2
Asus ZenWatch 2

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu