De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

AutoTrack-app laat je zoeken naar nieuwe en gebruikte auto’s

Gijs Ettes
14 december 2013, 17:29
1 min leestijd
AutoTrack-app laat je zoeken naar nieuwe en gebruikte auto’s
AutoTrack-app Android

Onlangs heeft AutoTrack een app uitgebracht voor Android en iOS. Met de AutoTrack-app is het vinden van een nieuwe of gebruikte auto heel gemakkelijk. De app kenmerkt zich door een simpele en overzichtelijke interface met bovenin tabbladen die verwijzen naar de zoekfunctie, opgeslagen zoekopdrachten en favoriete auto’s. Om zoekopdrachten en auto’s op te slaan, is het wel nodig om ingelogd te zijn met je AutoTrack-account. Die kun je echter gemakkelijk aanmaken in de app zelf.

Op het moment van schrijven bevat de AutoTrack-app zo’n 174.000 advertenties van nieuwe en gebruikte auto’s. Je kunt deze gemakkelijk filteren op merk, model, prijs, bouwjaar, soort brandstof en ga zo maar door. Handig is dat je meerdere zoekopties kunt aanvinken, waardoor je in een oogwenk meerdere merken in dezelfde prijsklasse bekijkt. Met de uitgebreide zoekfunctie wordt de zoektocht naar de perfecte bolide nog wat gemakkelijker, aangezien het mogelijk is te filteren op specifieke opties of garantievoorwaarden.

Lees verder na de advertentie.

Door te tikken op de optieknop linksboven in de AutoTrack-app krijg je snel toegang tot de zoekfunctie, eerdere zoekopdrachten, favorieten en je eigen advertentie. Het aanmaken van laatstgenoemde is erg eenvoudig en je hebt hiervoor dus allang niet meer je desktopcomputer nodig.

Verder bepaal je in de instellingen of je pushberichten wilt ontvangen over nieuwe of gebruikte auto’s die voldoen aan jouw zoekcriteria. Ook is het mogelijk je accountgegevens aan te passen of je uit te schrijven voor AutoTrack. Handig!

Download: AutoTrack (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's