Speciale Avengers: Infinity War-versie OnePlus 6 in de maak

Thomas Haenen
19 april 2018, 9:32
1 min leestijd
Speciale Avengers: Infinity War-versie OnePlus 6 in de maak

De OnePlus 6 verschijnt straks ook in een speciale Avengers: Infinity War-versie. Het is nog onbekend of het exclusieve model ook in Nederland wordt uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

Avengers-versie OnePlus 6 verschijnt binnenkort

OnePlus gaf onlangs al een eerste teaser van de nieuwe smartphone vrij, maar heeft nu bevestigd dat het een samenwerking aangaat met Marvel en Disney voor een Avengers: Infinity War-versie van de OnePlus 6. Verdere details over de smartphone zijn nog onbekend, al is het waarschijnlijk dat het Avengers-thema zowel in het design als in de software terugkomt.

Avengers-versie OnePlus 6

De fabrikant zegt dat het de samenwerking opzoekt met Marvel Studios om het tienjarig jubileum van de filmstudio te vieren. Het is niet de eerste keer dat OnePlus een Disney-variant van zijn smartphones uitbrengt: eind vorig jaar verscheen er nog een Star Wars-versie van de OnePlus 5T. Dat toestel werd echter alleen in India en een handjevol Scandinavische landen verkocht.

Nederlandse release onzeker

Deze Marvel-versie van de OnePlus 6 wordt vooralsnog alleen in India verkocht, maar bronnen beweren dat het toestel later ook international uitgebracht worden. Mogelijk verschijnt de smartphone deze zomer al in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

De aankondiging is opmerkelijk, omdat de OnePlus 6 zelf nog niet eens onthuld is. Wel heeft de Chinese fabrikant in de afgelopen weken al verschillende details vrijgegeven. Zo maakte het bedrijf bekend dat de OnePlus 6 een notch heeft, en waterdicht is. Wanneer de daadwerkelijke onthulling volgt is nog onbekend, al is de verwachting dat dat deze of volgende maand gebeurt. OnePlus moet er wel snel bij zijn, want Avengers: Infinity War draait al vanaf volgende week in de bioscoop.

Lees het laatste nieuws over OnePlus

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

OnePlus 6 Dualsim
OnePlus 6 Dualsim

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu