Babbler for Facebook: volg Facebook op je Android-telefoon

Wouter Nijsen
3 juli 2009, 23:51
1 min leestijd
Babbler for Facebook: volg Facebook op je Android-telefoon
logo_black

Ben je vriendjes geworden met PlanetAndroid en gelijk helemaal Facebook-fan? Dan is Babbler for  Facebook dé applicatie voor jouw Android-telefoon. Dit is namelijk de eerste native Facebook-applicatie voor Android die dezelfde functionaliteit biedt als de normale Facebook-website zoals directe video- en foto-uploads. Volgens de ontwikkelaar, Wojtek KaliciŠ„ski  van Kalicinscy.com,    is Babbler for  Facebook onstaan door de tekortkomingen van de mobiele Facebook-site (http://m.facebook.com).  Door gebruik te maken van de open API, die Facebook sinds kort heeft, gedraagt Babbler for  Facebook zich net zoals elke andere applicatie uit de Facebook Application Directory.

Lees verder na de advertentie.

Om Babbler gebruik te laten maken van je Facebook-account, zul je eerst een procedure moeten doorlopen waarmee je de applicatie toegang geeft. Hoe dit in zijn werk gaat staat duidelijk omschreven in het startscherm van Babbler for Facebook. Dit is een procedure die je gelukkig slechts éénmalig hoeft te doorlopen. Hierna is het net alsof je gebruik maakt van de desktopversie van Facebook, met dus dezelfde mogelijkheden en grotendeels dezelfde opmaak.

babbler

Babbler for  Facebook is verkrijgbaar is twee smaken: een gratis versie met advertenties of een betaalde versie die verkrijgbaar is voor $1,49. Bede versies zijn te downloaden in de Android Market, of via het scannen van de QR-code.

Meer info is te vinden op: http://www.babblerforandroid.com

Categorie: Apps
Spotlights: Android, Facebook

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's