BarCode: de ultieme 24-uursmarathon voor app-ontwikkelaars (advertorial)

BarCode MicrosoftMicrosoft organiseert op 7 en 8 februari BarCode: een 24-uursmarathon voor app-ontwikkelaars. Het evenement, dat plaatsvindt in de oude gevangenis aan de Rotterdamse Noordsingel, is gericht op developers die een app in de iTunes Store of Google Play Store hebben en hun app willen porten naar Windows 8 of Windows Phone. Gratis inschrijven en deelnemen aan BarCode kan via www.24barcode.nl.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Tijdens de 24-uursmarathon word je als developer bijgestaan door experts die je voorzien van persoonlijk advies. Verder is het mogelijk om deel te nemen aan interessante sessies en kun je tussendoor ontspannen en gamen in de Xbox-cel. Er wordt ingegaan op de technische kant van het succesvol uitbrengen van apps voor Windows 8 of Windows Phone, maar ook stilgestaan bij de marketing ervan. Na afloop van BarCode kunnen deelnemers eveneens rekenen op ondersteuning vanuit Microsoft.

Microsoft zal deelnemers tijdens BarCode voorzien van eten, drinken en snacks. Je hoeft dus alleen je slaapspullen en een laptop met de juiste software mee te nemen. Op www.24barcode.nl lees je precies wat je nodig hebt en hoe je je kunt voorbereiden.

Schrijf je gratis in voor BarCode!

BarCode start op 7 februari om 19.00 uur en eindigt 8 februari om 19.00 uur. Volgens Microsoft is zowel de locatie als het programma uniek. “We willen niet alles verklappen, maar er lopen ook een paar echte zware jongens rond“, aldus de organisatie.  Het adres van de gevangenis is Noordsingel  115 te Rotterdam en gratis parkeren kan op het terrein eromheen. De locatie is op loopafstand van station Rotterdam  Centraal.
Gratis deelnemen

Inschrijven voor Barcode kost je niets en kan heel eenvoudig op www.24barcode.nl.

https://www.youtube.com/watch?v=v1Hvw-lytz0

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.