Placeholder

batterij-incredibleDe Amerikaan John Garber dankt zijn leven aan zijn smartphone. Garber belandde in een gevecht met twee jongeren, die net uit een nachtclub verbannen waren. Vervolgens vuurde één van de jongeren een kogel af. Garber werd geraakt in zijn borst, alleen – wonder boven wonder – werd hij niet geraakt. De batterij van zijn Android-telefoon ving de klap namelijk op. Het gaat om de accu van de HTC Incredible, een telefoon die helaas niet te koop is in Europa.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Garber vertelt in het onderstaande filmpje dat hij nooit meer een ander merk telefoon koopt. Hopelijk geeft HTC een nieuwe telefoon aan deze beste man, want dat heeft hij na deze twee traumatische ervaringen (neergeschoten én telefoon kapot) zeker verdiend.

Via: Frandroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.