BBM gebruik stijgt naar 20 miljoen op Android en iOS

BBM gebruikBlackBerry claimt dat het BBM gebruik op Android en iOS inmiddels de 20 miljoen is gepasseerd. In de eerste dag na release werd de mijlpaal van 10 miljoen gebruikers al bereikt.

In totaal zijn er nu 80 miljoen mensen die gebruikmaken van de chatdienst van BlackBerry. Daaronder vallen dus Android-, iOS en BlackBerry-gebruikers. Het zal interessant zijn om te zien of het BBM gebruik de komende weken even hard doorgroeit.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

BBM gebruik neemt toe

Sinds gisteren is het niet meer nodig om de BBM wachtrij te omzeilen; de chat-app is nu voor iedereen te gebruiken. Eerder moesten mensen die de app hadden geïnstalleerd nog hun e-mailadres opgeven en wachten op een toegangscode. Nu is dat niet meer nodig en kunnen gebruikers dus naar hartenlust chatten, multimediabestanden delen en groepsgesprekken voeren.

Lees meer over BlackBerry Messenger

Download: BBM (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.