Beautiful Widgets zijn geïnspireerd door HTC Sense

Redactie
19 juli 2009, 13:10
1 min leestijd
Beautiful Widgets zijn geïnspireerd door HTC Sense
widgets

HTC Sense, de nieuwe interface van de HTC Hero, heeft veel aandacht getrokken. Maar als je een G1 hebt zul je lang moeten wachten tot de prachtige widgets ook op jouw toestel beschikbaar komen. LevelUp Studio springt erop in door een bundel widgets uit te brengen onder de veelzeggende naam Beautiful Widgets.

Er zit bijvoorbeeld een widget in voor het weerbericht met weersicoontjes en een weersvoorspelling. Aan de hand van je geografische locatie wordt de juiste informatie getoond, zonder dat je zelf iets hoeft in te stellen. De temperatuur wordt in Celsius of Fahrenheit getoond en je kunt ook kiezen tussen een 12- en 24-uurs klok. In de widget geef je aan hoe vaak de informatie vernieuwd moet worden.

Lees verder na de advertentie.

Beautiful Widgets bevat ook widgets voor flightmode, Wi-Fi en Bluetooth. Het is eigenlijk nog maar een begin, als je bedenkt dat HTC Sense meerdere widgets heeft om bijvoorbeeld snel je vrienden te bellen. De ontwikkelaar is druk bezig om nieuwe versies uit te brengen van Beautiful Widgets, dus het is te hopen dat hij het verder uitbreidt. De bundel kost $1,39.

beautiful widgets
Categorie: Apps
Spotlight: Widgets

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's