Bekijk nu de eerste Motorola MotoROI commercials
Wouter Nijsen

We waren nog maar net bekomen van het nieuws dat Motorola een Android-toestel in Korea zou lanceren, of diende zich al een Europees  lichtpuntje aan. Motorola is van plan de MotoROI ook in Europa op de markt te gaan brengen. Waarschijnlijk zal de MotoROI in Europa wel een ander naam krijgen, zoals eerder bij de Droid/Milestone al het geval was. De MotoROI is niet echt een handzaam toestel te noemen. Maar met zijn grote scherm, Android 2.0 en 8 megapixel camera zou het ook in Europa best eens een goed verkopend toestel kunnen worden. Daarnaast is het gewoon goed om te zien dat er flink aan de Android-weg getimmerd wordt. De eerste commercials die een wat beter beeld van de MotoROI geven zijn nu ook beschikbaar. Helaas hebben die één klein nadeel; aangezien het toestel aanvankelijk alleen voor Korea bedoeld is zijn de video’s in een taal die de meesten van ons niet verstaan.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Dat neemt niet weg dat het gewoon leuk is om video’s van een nieuw Android-toestel te bekijken. Het eerste filmpje bevat wat algemene informatie, de tweede bespreekt de 8Mp camera en in het derde filmpje worden de filmcapaciteiten van het toestel nader belicht.

Via: AndroidCommunity

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.