België krijgt toegang tot Android Market

android market updateEric Chu van het Android Market Support Team, heeft opnieuw een mailtje rondgestuurd aan ontwikkelaars om uit te leggen hoe het ervoor staat met de Android Market. En er is goed nieuws voor de Belgen: voor het eerst worden ze namelijk genoemd! Ontwikkelaars kunnen bij het indienen van applicaties aangeven dat ze applicaties in België willen aanbieden. Hiervoor zijn nieuwe aanvinkvakjes aanwezig op het Application Publisher-paneel op Android.com. De nieuwe landen die een lokale Android Market krijgen, zijn België, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Griekenland, Taiwan, Japan en Hong Kong.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het gaat hierbij voorlopig alleen om het aanbieden van gratis applicaties. In de meeste landen zijn nog geen officiële Android-toestellen gelanceerd, maar er wordt wel aan gewerkt. Zo zal de HTC Magic via Proximus in België worden aangeboden.

Gefeliciteerd, Belgen!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.