Belgische HTC Magic nu bij Proximus verkrijgbaar

htc magic blackProximus stuurde gisteren een nieuwsbrief rond, waarin ze Belgische gebruikers erop attenderen dat de HTC Magic nu te koop is. De smartphone is sinds gisteren in de winkels te vinden, exclusief via Proximus. Online bestellen kan ook. De operator raadt aan om een bundel Mobile Internet 200MB of 500MB af te sluiten. In België speelt op dit moment een discussie over koppelverkoop: het is niet toegestaan om korting te geven op abonnementen. De HTC Magic is dan ook alleen los te koop voor €449 inclusief BTW. Het afsluiten van een abonnement levert helaas geen toestelkorting op.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Winkeliers zijn op dit moment wel aan het experimenteren met koppelverkoop, maar dat heeft tot klachten geleid. In Nederland zijn we niet anders gewend, dan dat we korting krijgen op een toestel (en dat heeft ook niet tot een totale ontwrichting van het winkelaanbod geleid), maar de Belgen moeten er nog aan wennen. The Phone House, één van de twee gsm-winkels die op dit moment met koppelverkoop experimenteert, heeft de HTC Magic niet in het aanbod. Er zit dus niets anders op dan naar een Belgacom/Proximus-verkooppunt in de buurt te gaan en €449 te betalen.

proximus

Tipgever: Bram (iPhoneplatform)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.