Begin oktober ook 4G voor klanten van Ben

Gijs Ettes
21 augustus 2014, 16:42
1 min leestijd
Begin oktober ook 4G voor klanten van Ben
Ben 4g logo

Begin oktober kunnen ook klanten Ben aan de slag met 4G, zo heeft de provider vandaag officieel bekendgemaakt. Klanten die al een 1500MB-bundel hebben, krijgen gratis toegang tot 4G en hoeven daar verder niets voor te doen. Daarnaast introduceert Ben een nieuwe 2500MB-bundel met 4G voor grootverbruikers. De 200MB-, 500MB- en 1000MB-bundels behouden dezelfde 3G-snelheid die ze nu al hebben. Ook de 1500MB-bundel blijft bestaan, maar deze krijgt automatisch 4G met 15Mb/s. Alleen de uitgebreidere 2500MB-bundel krijgt de hogere 4G-snelheid van 25Mb/s.

Wat de bundels gaan kosten, maakt Ben op een later moment bekend. Vanaf 1 september kunnen klanten via de website www.ben.nl/4G bekijken of ze gebruik kunnen maken van Ben 4G. Op die pagina is ook te bekijken welke toestellen de snellere internetverbinding ondersteunen. Omdat Ben gebruikmaakt van het netwerk van T-Mobile zal de dekking van 4G niet meteen landelijk zijn.

Lees verder na de advertentie.

De 5 beste sim only smartphones (met 4G!)

Bij Ben kun je terecht voor diverse sim only abonnementen, wat handig kan zijn als je al een toestel bezit dat nog goed functioneert. Bovendien is het steeds aantrekkelijker om een smartphone apart te kopen. Heb je keuzestress, dan kun je ons overzicht met de 5 beste sim only smartphones checken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's