htcIn een via Techtastic gelekte benchmark staan alle vermeende specificaties van de HTC One Mini, een kleinere HTC One-variant die hoogstwaarschijnlijk op 18 juli officieel wordt aangekondigd.

Volgens de op GFXBench verschenen benchmark krijgt de HTC One Mini een quadcore-processor die draait op 1.4GHz, een Adreno 305-pgu, een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels en het apparaat zal draaien op Android 4.2.2. Hier komt natuurlijk wel HTC’s eigen skin Sense overheen.

Specificaties als het interne geheugen en de interne opslagcapaciteit worden niet bevestigd door de benchmark, maar het wordt verwacht dat deze respectievelijk 2GB en 16GB bedragen. Ondersteuning voor HTC’s Beats Audio en BoomSound worden ook verwacht, net als een camera met UltraPixel-technologie.

Geruchten over de HTC One Mini gaan al voor een lange tijd rond op het internet. Het wordt daarom verwacht dat het toestel op 18 juli wordt onthuld. Dan heeft HTC namelijk een persevenement georganiseerd voor de Nederlandse pers.

HTC One Mini

Via: Techtastic

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.