Best Buy bevestigt Samsung Galaxy Tab WiFi-only model

Redactie
25 oktober 2010, 15:48
1 min leestijd
Best Buy bevestigt Samsung Galaxy Tab WiFi-only model
galaxy-tab-2

Er komt een Samsung Galaxy Tab zonder 3G-functie uit. Best Buy, een Amerikaanse winkelketen, biedt de WiFi-only versie van de tabletcomputer binnenkort aan voor 499 dollar (355 euro). Dat is ruim 70 euro goedkoper dan de CDMA-versie, die voor 599 dollar (426 euro) over de toonbank gaat.

De Galaxy Tab is een tabletcomputer met Android 2.2 als besturingssysteem en een snelle 1 GHz-processor. De nieuwe tablet kan fotograferen, filmen, op internet surfen en mediabestanden afspelen. Dankzij het relatief kleine scherm van zeven inch vult de Galaxy Tab een gat tussen smartphones en grotere tabletcomputers, zoals de iPad. De tablet ligt vanaf begin november in de winkel.

Lees verder na de advertentie.

galaxy-tab-3

Morgen is de officiële productlancering van de Samsung Galaxy Tab. Deze vindt niet in Nederland plaats, zoals we eerder schreven in dit nieuwsbericht. Wij van Android Planet kregen de instructie om een paspoort mee te nemen, dus waarschijnlijk vindt de lancering ergens in het buitenland plaats. Wij zijn benieuwd! Morgen op Android Planet meer over de lancering van de Galaxy Tab.

Bron: Android Community

Categorie: Tablets
Spotlights: Samsung, Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's