De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dit zijn de beste Android-apps van 2015 (volgens Google)

Gijs Ettes
4 december 2015, 11:29
1 min leestijd
Dit zijn de beste Android-apps van 2015 (volgens Google)

Net als voorgaande jaren heeft Google ook dit jaar weer lijsten samengesteld met de beste Android-apps van 2015. Deze apps en games mogen volgens de zoekgigant niet op jouw toestel ontbreken.

Lees verder na de advertentie.

De beste Android-apps van 2015

Google heeft dit jaar onderverdeling gemaakt met 20 Android-apps en 55 Android-games die de moeite waard zijn. Het lijstje apps is dus een stukje kleiner, maar bevat wel diverse grote namen als Microsoft Word, Wikipedia en Nova Launcher. Ook bekende applicaties als Swiftkey, Google Foto’s en Translate ontbreken niet in de lijst.

Hieronder hebben we het  volledige overzicht  gezet met links naar de Play Store, waar je de apps in veel gevallen gratis kunt downloaden. Benieuwd naar de apps die Android Planet aanraadt? Check dan onze Android-app top 100.

De beste Android-games van 2015

Als gezegd is de lijst  Android-games een stukje langer, waardoor we hieronder een selectie hebben gemaakt. Google raadt dit jaar onder meer de spellen  Angry Birds 2, Fallout Shelder en Prune aan.  Ook Pac-Man 256, Agrar.io en het laatste deel in de Need for Speed-serie zijn volgens de zoekgigant het downloaden waard.  De volledige lijst met aanbevolen apps  vind je hier. Check ook onze top 50 Android-games voor meer leuke speltips.

Ben jij het eens met de apps die Google dit jaar heeft geselecteerd  of zie  je er liever andere titels in staan? Deel jouw favoriete apps in de comments onder dit bericht.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu