De 3 beste Face Swap-apps voor Android

Jarno Stinissen
8 maart 2016, 19:25
2 min leestijd
De 3 beste Face Swap-apps voor Android

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Face Swap-apps de laatste tijd in populariteit zijn toegenomen. We zetten de beste apps op een rijtje die voor Android beschikbaar zijn.

Lees verder na de advertentie.

1. MSQRD

face swap

MSQRD (spreek uit als ‘masquerade’) is al een tijdje populair in de App Store, maar sinds kort ook voor Android beschikbaar. De app is eenvoudig van opzet; je moet ervoor zorgen dat je gezicht volledig op  het scherm staat, waarna je de lachers op je hand krijgt door een van de tientallen toffe maskers op je gezicht te plaatsen.

Je hebt de keuze uit bekende sterren, stereotypes en zelfs dieren blijven niet buiten schot bij MSQRD. Ook geeft de app je de mogelijkheid om je foto of video te delen via je sociale netwerken. Wat de app zo goed maakt is dat het gewoon goed werkt. De app let goed op of je gezicht beweegt of niet, en past het masker hierop aan. MSQRD is gratis te downloaden, 28MB groot en vereist Android 4.3+.

2. Face Swap

Face Swap  doet wat de naam  zegt; de app  verwisselt je gezicht met dat  van een ander. De app blinkt uit in zijn eenvoud. Door een foto te maken of er eentje te kiezen uit je galerij ben je verzekerd van uren aan plezier.

De app detecteert automatisch de gezichten op een foto, en stelt deze zelf bij qua grootte. Ook is er  een gemakkelijke deelfunctie ingebouwd, zodat je al je creaties snel  kunt delen met je vrienden. Face Swap is gratis te downloaden in de Play Store, weegt 11MB en vereist Android 2.3+.

3. Face Swiface swaptch

Met Face Switch kun je twee gezichten mengen tot één mooi kunstwerk. Door twee gezichtsafbeeldingen te selecteren stel  je in de app met een kwast in  welk deel van wiens gezicht te zien is. Zo kun je er bijvoorbeeld achter komen of het kapsel van je vriendin je goed zou staan, of hoe een kind van jou en je partner eruit zou zien.

Na het mengen van de gezichten kun je het portret nog enkele toffe filters meegeven voor de finishing touch. Face Switch is gratis, de minimaal vereiste Android-versie verschilt per apparaat.

Heb je zelf nog een toffe Face Swap-app? Laat het ons weten in de comments!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu