De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Bèta-fase Chrome for Android duurt nog maar enkele weken

Redactie
25 april 2012, 15:13
1 min leestijd
Chrome for Android

Google Chrome voor Android bevindt zich inmiddels al een paar maanden in een bèta-fase. Dit betekent dat de app, hoewel iedereen hem kan gebruiken, af en toe last kan hebben van bugs en crashes. Volgens Google duurt het niet lang totdat de app zijn bèta-label zal verliezen. Over “enkele weken” denkt Google een stabiele release-versie van de Android-browser ontwikkeld te hebben.

Dit liet Google’s Senior Vice President van Chrome Sundar Pichai weten in een interview met CNET. Hij zei letterlijk het volgende:

Lees verder na de advertentie.

We hebben bèta 2 uitgebracht, waarin we een paar problemen hebben opgelost. Op het moment richt ik mij vooral op bugs, kwaliteit en stabiliteit. We proberen problemen op te lossen en te vinden terwijl we de app stabieler maken. Dit duurt hooguit een aantal weken.

Hoewel Chrome zich in een bèta-fase bevindt, heeft de browser een vaste plek op het beginscherm van veel Android-gebruikers verworven. Gezien de browser door Google wordt ontwikkeld, is de kans groot dat hij uiteindelijk die in Android geïntegreerd zal worden.

Downloaden: Chrome for Android beta (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu