Bewegende Nexus 5 persrender laat toestel in 3D zien
Redactie

UPDATE: Inmiddels is de Nexus 5  officieel onthuld  en te koop via webshop Belsimpel en Studentmobiel.
UPDATE 2: Ook Android 4.4 KitKat is officieel onthuld

nexus-5Bijna alles is over de Nexus 5 gelekt, maar we wachten nog steeds op de officiële release. Om het leed van het wachten te verzachten, heeft een liefhebber de verschillende afbeeldingen van de aankomende Nexus-smartphone in een bewegende gif-afbeelding omgetoverd. Hierdoor kun je de Nexus 5 persrender mooi in een 3d-effect zien.

De Nexus 5 persrender is van het witte model waarvan alleen de achterkant wit gekleurd is. De verwachting is dat de smartphone vandaag of morgen officieel door Google wordt aangekondigd. Daarnaast houdt LG Nederland morgenochtend een officieel persevenement van een niet nader te noemen toestel. De verwachting is, mede door alle geruchten omtrent de releasedatum, dat dit de Nexus 5 is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Nexus 5 specificaties

De Nexus 5 is de nieuwste Google-telefoon, gemaakt door LG, die is voorzien van Android 4.4 (Kitkat). Het topmodel is beschikbaar in zwart en wit, uitgerust met een 4,95 inch-scherm (1080 —1920 pixels), 2GB werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen.

Verder heeft het toestel een accu met een capaciteit van 2300 mAh en een 8-megapixel-camera met beeldstabilisatie. De Nexus 5 meet 131 x 86 x 9 millimeter en weegt met 130 gram minder dan vergelijkbare telefoons van deze omvang. Ook vinden we op het toestel 4g-ondersteuning en ondersteuning voor draadloos opladen – handig voor wie het geklooi met draden zat is.

  • Besturingssysteem: Android 4.4 (Kitkat)
  • Processor: Qualcomm Snapdragon 800 2,3GHz
  • Geheugen: 2GB werkgeheugen, 16/32GB opslagruimte
  • Scherm: 4,95 inch full-hd-scherm (1920×1080 pixels)
  • Camera: 8 megapixel-camera, 1,2 megapixel-frontcamera
  • Batterij: 2300 mAh
  • Overig: 4g-ondersteuning, Qi-opladen, nfc

Lees meer over de Nexus 5

Bekijk onze toestelpagina van de Nexus 5 om snel alle informatie over de aankomende Nexus-smartphone te bekijken. Hieronder vind je het meest recente nieuws omtrent de Nexus 5.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.