De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Bezoek Android-conferentie Droidcon met 25 procent korting

Redactie
13 november 2013, 12:48
1 min leestijd
Bezoek Android-conferentie Droidcon met 25 procent korting
Android-conferentie Droidcon

Het Nederlandse Android-ontwikkelaars evenement Droidcon komt er weer aan! Als AndroidPlanet-lezer kun je met korting naar deze grote Android-conferentie, die plaatsvindt op 24, 25 en 26 november op het Science Park Amsterdam.

Naast een aantal interessante sprekers (bekijk hier het volledige overzicht) vindt er dit jaar een heuse Hackathon plaats waar ontwikkelaars en designers alleen of in teamverband hun Android-vaardigheden tentoon kunnen spreiden. Deze is bij te wonen op 24 november.

Lees verder na de advertentie.

Android-conferentie Droidcon in november

Android-conferentie Droidcon is het grootste Android-ontwikkelaars evenement in Nederland en kent ook dit jaar een aantal boeiende sprekers, waaronder Sebastian Mauer (Cheapcast), Mustafa Sezgin (SoundCloud) en Rob Rusher (Google Glass). Op de website vind je precies terug welke sprekers aanwezig zijn en wanneer hun presentatie plaatsvindt.

Tickets bestellen met 25% korting

Op dit moment zijn er nog een aantal kaarten beschikbaar voor Droidcon, al zijn de Crazy Early Bird en Lazy Bird tickets uitverkocht. Je kunt echter nog steeds het driedaagse evenement bijwonen en met de code `androidplanet` krijg je 25% korting op je kaartje(s). Voor studenten geldt een lager tarief.

Onderstaande video geeft een indruk van Droidcon 2012:

https://www.youtube.com/watch?v=fMzep_sktiY&feature=youtu.be
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu