Bier vinden met de gratis BierNavigatie Android-app
Wouter Nijsen

Wanneer je een echte bier-liefhebber bent ken je ongetwijfeld bier-blog.nl. Op deze website vind je informatie over diverse brouwerijen en biersoorten, maar ook de nodige info over nieuwe biertjes. Van al die informatie kun je natuurlijk behoorlijk nieuwsgierig en dorstig worden. Je kunt dan natuurlijk gewoon het dorpscafé binnenstappen en vragen naar dat ene speciale biertje waar je zojuist wat over gelezen hebt. Je loopt dan echter het risico dat de kastelein je teleur moet stellen omdat hij net dat ene merk niet verkoopt. Om deze situatie te voorkomen is er de BierNavigatie Android-app, Augmented BeerReality.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


BierNavigatie is lekker eenvoudig van opzet, bevat geen moeilijke instellingen en doet precies wat het doen moet. Het enige wat je als gebruiker hoeft te doen is je favoriete biertje, of de naam van een brouwerij, in te voeren en BierNavigatie laat middels een bierglas-symbool op een kaart zien in welk cafe het gerstenat te verkrijgen is. Wanneer je een bierglas op de kaart selecteert opent zich een scherm met extra informatie over de betreffende uitspanning en de mogelijkheid een route te plannen naar de betreffende locatie. Uiteraard bevat de app naast de locaties van cafe’s ook de nodige gegevens over de verschillende biertjes.

BierNavigatie is gratis te downloaden in de Android Market. Direct downloaden kan door het scannen van de QR-code.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.