Uitgever Android Planet lanceert transparante sim only-vergelijker
Gijs Ettes

BigSpark, uitgever van Android Planet, heeft haar netwerk uitgebreid met OnlySim.nl. Dit initiatief helpt consumenten te besparen op de maandelijkse kosten voor mobiele telefonie door op een onafhankelijke, complete en transparante manier het sim only-aanbod te vergelijken.

Transparant en persoonlijk

OnlySim geeft bezoekers niet alleen via de website en social media, maar ook telefonisch persoonlijk advies op maat. In de vergelijking en advisering worden alle Nederlandse aanbieders meegenomen en zijn actuele prijzen, aanbiedingen, specificaties en voorwaarden direct inzichtelijk.

onlysim

In een markt gedomineerd  door snel wisselende prijsplannen, complexe proposities en schreeuwende marketingcampagnes biedt OnlySim consumenten een transparante vergelijking en onafhankelijk koopadvies. “Deze lancering past bij onze ambitie om consumenten te helpen betere keuzes te maken, waarbij we gericht onze expertise delen en slimme tools inzetten om persoonlijk aankoopadvies te geven“, aldus  Peter Geurts, directeur BigSpark.

De zekerheden van OnlySim

De telecomexperts van BigSpark, die maandelijks ruim 70.000 aankoopadviezen geven op het gebied van mobiele telefonie en abonnementen, garanderen vijf zekerheden waarop consumenten kunnen rekenen:

  1. 100% Onafhankelijk en transparant over de wijze van vergelijken;
  2. Actueel: altijd de laatste prijzen, aanbiedingen en specificaties;
  3. Compleet: het grootste aanbod van alle partijen die ertoe doen in Nederland;
  4. Betrouwbaar: de vergelijking is objectief en de beste aanbieding staat altijd bovenaan;
  5. Persoonlijk: telecomexperts staan klaar voor persoonlijk advies en helpen met kiezen.

De komende maanden wordt OnlySim verder uitgebreid met meer slimme vergelijkingsopties. Een consumentenpanel zal daarbij actief bijdragen aan een voortdurende kwaliteitstoetsing van de verschillende Nederlandse aanbieders. Voor meer informatie, vragen en opmerkingen kun je terecht op  OnlySim.nl.