Binnenkort betalen met Paymo in de Android Market?

Redactie
2 november 2010, 15:48
1 min leestijd
Binnenkort betalen met Paymo in de Android Market?
paymo

Google wil waarschijnlijk het bedrijf Boku overnemen. Als dit gebeurt dan is het in de toekomst mogelijk om gemakkelijk af te rekenen in de Android Market. Paymo is een product van Boku, waarmee je afrekent met je mobiele telefoon. KPN, T-Mobile, Telfort, Base, Mobistar, Proximus en Vodafone ondersteunen deze nieuwe manier van betalen, waardoor het een mooi alternatief is voor afrekenen met een creditcard.

Wanneer je op een desktopcomputer wil afrekenen met Paymo, dan moet je op een website je telefoonnummer en operator invullen. Vervolgens ontvang je via sms een bevestigingsbericht van Paymo. Reageer binnen een bepaalde tijd (ongeveer 1 minuut) op dit sms’je door de letter Y terug te sturen. Daarna kun je in je browser zien of de transactie is geslaagd.

Lees verder na de advertentie.

Als Paymo in de toekomst wordt geïntegreerd in de Android Market, dan kun je waarschijnlijk met één druk op de knop afrekenen. Het te betalen bedrag verschijnt op de maandelijkse rekening van je mobiele provider. Stel, je koopt twee apps van twee euro en je hebt een Vodafone-abonnement van 30 euro per maand, dan betaal je aan het eind van de maand een bedrag van 34 euro.

Het klinkt te mooi voor woorden, maar we moeten nog even geduld hebben. Ook Apple is nog in de race om Boku te kopen of om de betaalmethode Paymo te introduceren in de App Store. Kortom, het gaat er nog om spannen!

Wij van Android Planet zijn benieuwd naar jouw mening. Gaat jouw verkeur uit naar betalen met PayPal of zie je wel iets in Boku’s Paymo?

Bronnen: Paymo, Phandroid en Techcrunch

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's