Placeholder

Het is momenteel niet mogelijk is om applicaties te verkopen via de Android Market. Het doel is om dit in het eerste kwartaal van 2009 mogelijk te maken, aldus Eric Chu van Google.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Van de applicaties die verkocht worden ontvangt Google 30% en de ontwikkelaar de resterende 70%. De verwachting is dat meer ontwikkelaars aan de slag gaan met het Android platform wanneer het mogelijk is om applicaties te verkopen, zoals dit nu al mogelijk is voor de Apple iPhone.

Google is van plan om deze mogelijkheid per land te implementeren. Dit in verband met de verschillende regelingen rondom de betalingen van de applicaties in de verschillende landen. Eerst zijn de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk aan de beurt en daarna Duitsland, Oostenrijk en Nederland en tot slot Frankrijk, Italië en Spanje.

Bron.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.