De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Bizarre LG G Flex reclame stelt toestel voor als pratende hand

Gijs Ettes
6 maart 2014, 17:47
1 min leestijd
Bizarre LG G Flex reclame stelt toestel voor als pratende hand
LG G Flex reclame

Als we LG’s nieuwste G Flex reclame mogen geloven, is het gebogen toestel net zo ‘menselijk’ in gebruik als een hand voorzien van oren, een mond en een fikse baard. De bizarre video is met ruim twee minuten behoorlijk lang voor een reclame en nodigt niet bepaald uit om naar de winkel te rennen en de smartphone te kopen. Toch hebben we ‘m stiekem afgekeken om te zien hoe het vreemde filmpje zou eindigen.

LG G Flex reclame: een ‘menselijke’ smartphone

http://youtu.be/WohB8WDYCZ0

LG G Flex Kopen met abonnement

Bij meest uitgebreide 2-jarige abonnementen is de LG G Flex gratis, maar wil je de LG G Flex los bestellen, dan moet je rekening houden met een fors prijskaartje. Het toestel kost ruim 700 euro. Voor die prijs krijg je LG’s eerste gebogen smartphone met een flexibel 6 inch-scherm met een 720p-resolutie. De smartphone is aan de grote kant, maar is op zijn dunste punt slechts 7,9 millimeter dik. Verder is de G Flex voorzien van een Qualcomm Snapdragon 800-quadcore-processor geklokt op 2,26GHz, 2GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen. De accu heeft een flinke capaciteit van 3500 mAh; een logische keuze gezien het grote 6 inch-scherm.

Het design van de LG G Flex is zeker in het oog springend. Het ontwerp moet volgens LG de geluidskwaliteit verbeteren, omdat de afstand tussen mond en microfoon kleiner is. De vorm biedt ook een IMAX-achtig effect bij het bekijken van video’s en moet ervoor zorgen dat de G Flex makkelijker in een broekzak glijdt. In de praktijk is het zeker fijn om foto’s en video’s te bekijken op het display, maar voor deze prijs hadden we graag een full-hd-scherm gezien.

Het laatste LG G Flex nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

LG G Flex
LG G Flex

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu