Foto’s en specificaties BlackBerry Neon lekken uit

Lars Paymans
26 juli 2016, 15:10
1 min leestijd
Foto’s en specificaties BlackBerry Neon lekken uit

De BlackBerry Neon is zojuist uitgelekt met meerdere foto’s en de specificaties van het toestel. Het was al bekend dat BlackBerry deze week een nieuw toestel zou aankondigen.

Lees verder na de advertentie.

BlackBerry Neon specificaties en foto’s gelekt

Vorige week werd duidelijk dat BlackBerry op het punt stond om een nieuwe smartphone uit te brengen. De gelekte info via Crackberry laat weinig meer aan de verbeelding over. Per ongeluk werd een deel van de BlackBerry Neon-pagina al online gezet, zodat we nu met de nodige zekerheid de specificaties en het uiterlijk van de BlackBerry Neon kunnen bekijken.

Blackberry Neon specificaties

De Neon heeft modelnummer DTEK50 en draait op een Snapdragon 617 processor en moet het doen met 3GB RAM en 16GB uitbreidbaar geheugen tot 2 terabyte. Het 5,2 inch-display heeft een resolutie van 1920×1080. Op het gebied van camera’s is de Neon uitgerust met een 13 megapixel auto-focus camera op de achterkant en een 8 megapixel camera voor het betere selfiewerk. De 2610 mAh batterij is niet te verwijderen, maar ondersteunt wel Quick Charge 2.0.

Naast de BlackBerry neon specificaties is de software precies wat je ervan verwacht, waaronder de BlackBerry Hub, Calender en Password Keeper. Bovendien draait het toestel uit de doos op Android Marshmallow. Op de foto’s te zien is de behuizing stijlvol, met een motief op de achterkant en strak aangezicht. Nu al deze info van de Neon op straat ligt zal een officiële aankondiging vast niet lang op zich laten wachten. Dan krijgen we ook meteen de prijs te weten, wat zo’n beetje de info is die nog niet is uitgelekt over dit nieuwe toestel.

Lees ook: Waarom het logisch is dat BlackBerry voor Android kiest

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu