De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Foto’s tonen onderscheidende features BlackBerry Priv

Redactie
6 oktober 2015, 9:53
2 min leestijd
Foto’s tonen onderscheidende features BlackBerry Priv

Uit nieuwe  foto’s blijkt dat de Priv, de eerste  Android-telefoon van BlackBerry,  beschikt over  een 64-bit-chip met een hexacore-processor. Ook beschikt het toestel over een 18 megapixel-camera waarmee in 4K kan worden gefilmd.

Lees verder na de advertentie.

Eind september werd de telefoon al aan het grote publiek getoond door BlackBerry CEO John Chen. Dat ging toen niet heel soepel en veel extra informatie over de specs werden niet bekendgemaakt. Daar is nu verandering in gekomen.

BlackBerry Priv features

Er gingen al geruchten dat de BlackBerry Priv  waarschijnlijk een Snapdragon 808-chip zou krijgen  en dat blijkt nu bevestigd te zijn door nieuw opgedoken foto’s. Hierop is te zien dat de Priv een Snapdragon 808 (64-bit) met  een hexacore-processor heeft en een Adreno 418-gpu, waarmee het toestel qua specs wat wegheeft van de LG G4. Ook is er 3GB aan werkgeheugen aan boord en een 5,4 inch-scherm met  een resolutie van 2560 bij 1440 pixels.

blackberry priv features

4K-video’s

De foto’s bevestigen ook  BlackBerry Priv features als de  18 megapixel-camera aan de achterkant en de  5 megapixel-frontcamera. De camera aan de achterkant beschikt over een  Schneider Kreuznach-lens en heeft de mogelijkheid om in 4K met 30 beeldjes per seconde te filmen.

blackberry priv features

Gebogen scherm

Net als de Samsung Galaxy S6 Edge  heeft BlackBerry Priv een scherm met licht gebogen schermranden. Of dit scherm in samenwerking met Samsung tot stand is gekomen, is niet bekend gemaakt. Handig aan het scherm is dat het onder meer aan de rechterkant de status van je batterij toont  wanneer deze wordt opgeladen.

blackberry priv features

Verder tonen  de foto’s meer van  de Android-software en de BlackBerry-skin waarvan het toestel is voorzien. Het lijkt erop dat de Priv momenteel loopt op Android 5.1.1. Kenmerkend is BlackBerry’s Safeguard-app, waarmee je de beveiligingsstatus van het  toestel bekeken kan worden. Zo kun je je instellingen aanpassen voor apps, ontwikkellaarsopties, schermbeveiliging, betrouwbare websites enzovoorts.

BlackBerry Priv release

Een precieze releasedatum voor de Priv is nog niet bekend, hoewel het gerucht zou gaan dat de telefoon in de Verenigde Staten in november 2015 verschijnt. Vanaf het eerste kwartaal van 2016 zou de verkoop in de rest van de wereld starten.  Wat de Priv gaat kosten, is onbekend.

Lees meer  over BlackBerry

Via: n4bb
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

BlackBerry Priv
BlackBerry Priv

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu