De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

BlackBerry Priv binnenkort verkrijgbaar in Nederland

Redactie
26 oktober 2015, 10:01
1 min leestijd
BlackBerry Priv binnenkort verkrijgbaar in Nederland

Het ziet ernaar uit dat de BlackBerry Priv  snel in Nederland  verkrijgbaar wordt. Verschillende Nederlandse webwinkels bieden de eerste Android BlackBerry online al aan en gaan  het toestel vanaf week 48 leveren.

BlackBerry Priv release

Lange tijd was het onduidelijk wanneer en voor welke prijs de BlackBerry Priv beschikbaar werd. Ook was onbekend of de telefoon überhaupt in Nederland op de markt zou komen. Op de website van Studentmobiel en GSMwijzer is de telefoon nu echter te bestellen voor 799,- euro. Het toestel is volgens hen te verkrijgen vanaf week 48, ofwel vanaf 23 november.

WinkelVanafprijs
Studentmobiel€799,-Bekijken
GSMwijzer€799,-Bekijken

BlackBerry Priv specs

Hiermee weten we nu ook zeker wat de officiële specs van de BlackBerry Priv in Europa zijn. Zo beschikt het toestel zoals voorspeld over een Qualcomm Snapdragon 808-chip en 3GB aan werkgeheugen. Het 5,4 inch-amoled-scherm heeft een resolutie van 2560 bij 1440 pixels en de Priv draait op Android 5.1.1 Lollipop. Het interne geheugen van 32GB kan worden uitgebreid tot 2TB. Opvallend aan de Priv is zijn krachtige 3410 mAh-accu.

BlackBerry Priv release

BlackBerry heeft de Priv ook een aantal eigen features meegegeven, om de telefoon zo de veiligste Android te maken die er is. Zo toont de DTEK-app hoe goed jij je apparaat hebt beveiligd door wachtwoordsterkte, encryptie-instellingen en gebruikte apps te analyseren. Ook versleutelt de Priv automatisch alle data op de telefoon.

Lees hier hoe de BlackBerry Priv Android veiliger maakt

Lees het laatste nieuws over BlackBerry

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

BlackBerry Priv
BlackBerry Priv

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu