Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

BlackBerry Venice met Android volledig te zien op nieuwe foto’s

Wouter Nijsen
29 augustus 2015, 16:21
1 min leestijd
BlackBerry Venice met Android volledig te zien op nieuwe foto’s

Al verschillende malen doken er vermeende afbeeldingen op van de BlackBerry Venice, het verwachte BlackBerry-toestel met Android. Nu is de smartphone volledig te zien op nieuwe foto`s.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk de BlackBerry Venice afbeeldingen

De foto`s zijn  gepubliceerd door de Vietnamese websites Techrum en Tinhte, en laten de BlackBerry Venice in al zijn glorie zien. Zo is  de voor- en achterkant van het toestel duidelijk in beeld, waarbij het uitschuifbaar toetsenbord het meest in het oog springt. De BlackBerry Venice laat gebruikers met een fysiek toetsenbordje tikken, maar dat kan natuurlijk ook met het touchscreen.

Opvallend is echter dat er aan de bovenkant geen powerknop is geplaatst, maar dat hier de simkaart- en micro-sd-slot te vinden zijn. Ook is duidelijk te zien dat de BlackBerry Venice op Android Lollipop draait, waarbij het waarschijnlijk gaat om een door BlackBerry aangepaste versie  van het mobiele besturingssysteem.  Aan de achterkant is verder de camera aanwezig, die iets lijkt uit te steken.

Meer over de BlackBerry Venice

De afgelopen tijd is er al het een en ander over de BlackBerry Venice gelekt. Naar verluidt wordt  de smartphone aangedreven door een hexacore-processor (Snapdragon 808) met 3GB aan werkgeheugen. Het scherm zou 5,4 inch meten en een resolutie hebben van 2560 bij 1440 pixels. Daarnaast zou de Venice voorzien zijn van een 18 en 5 megapixel-camera aan respectievelijk de achter- en voorzijde van het toestel. Wanneer de smartphone  officieel wordt aangekondigd,  is nog onduidelijk.

Het laatste nieuws over BlackBerry

Bronnen: Techrun, Tinhte
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu