De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

‘Nieuwe render BlackBerry met Android gelekt, release in november’

Wouter Nijsen
19 augustus 2015, 9:52
1 min leestijd
‘Nieuwe render BlackBerry met Android gelekt, release in november’

Het staat vrijwel vast dat BlackBerry dit jaar met een Android-toestel komt. Van de BlackBerry Venice is opnieuw een render  gelekt, en  als we de geruchten mogen geloven, verschijnt het toestel in november.

Lees verder na de advertentie.

‘BlackBerry Venice release in november’

BlackBerry Venice release

Dat meldt althans de bekende Twitter-lekker Evleaks, die eerder renders en informatie van het nog onaangekondigde BlackBerry-toestel naar buiten bracht. Volgens Evleaks wordt het Android-toestel van BlackBerry, dat momenteel de naam `Venice` draagt, in november beschikbaar gemaakt. Hierbij gaat het wel om een release in de Verenigde Staten. Of en wanneer de smartphone buiten dit land wordt uitgebracht, is vooralsnog onbekend.

Ook is er een nieuwe render  van de BlackBerry Venice verschenen. Omdat er eerder al verschillende  beelden van het toestel opdoken, toont de foto weinig  nieuws. Zo is te zien dat de Venice op Android  draait  en beschikt over verschillende Google-apps als Chrome, Drive, Hangouts en Keep. Wel opvallend is het toetsenbordje aan de onderkant, dat uitschuifbaar is en gebruikers met fysieke knoppen laat typen.  Dat kan uiteraard ook met het touchscreen.

Meer over de BlackBerry Venice

De verwachting is dat de BlackBerry Venice wordt aangedreven door een 1,8GHz hexacore-processor (Snapdragon 808) en beschikt over  3GB aan werkgeheugen. Daarnaast zou het toestel een 5,4 inch-scherm hebben met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, en foto`s schieten met een 18 megapixel-camera met optische beeldstabilisatie. Het is aannemelijk dat de Venice eenzelfde metalen frame en ruwe achterkant krijgt als de BlackBerry Z30.

Het laatste nieuws over BlackBerry

Bron: Evleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu