De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Gelekte render toont Blackberry Venice met Android’

Wouter Nijsen
4 juli 2015, 10:27
1 min leestijd
‘Gelekte render toont Blackberry Venice met Android’

Het begint er steeds meer op te lijken dat BlackBerry straks met  een Android-toestel komt. Nu is er een persrender van de eerder gelekte `Venice` verschenen.

Lees verder na de advertentie.

BlackBerry Venice render

De afbeelding is afkomstig van de bekender lekker @evleaks. Op de foto (zie hieronder) is het toestel, dat momenteel de codenaam `Venice` draagt, in al zijn glorie te zien. Uit de gelekte foto blijkt dat de vermeende smartphone op Android Lollipop draait. Vooral opvallend zijn de verschillende Google-apps onderin en de bekende app-launcher. Ook bovenin zijn applicaties als Hangouts en Google Play te zien. Of het Blackberry-toestel een fysiek toetsenbord krijgt, is echter onduidelijk.

BlackBerry Venice render

Dit weten we over de BlackBerry Venice

De laatste weken wordt er steeds meer bekend over de BlackBerry Venice. Zo verschenen er al eerder specificaties van het toestel. Zo zou de smartphone  een 5,4 inch-scherm met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels hebben. Mogelijk wordt de Venice aangedreven door een 1,8GHz hexacore-processor (Snapdragon 808), die wordt bijgestaan door 3GB aan werkgeheugen. Over welke hardware de Venice nog meer beschikt, is onbekend.

Naar verluidt verschijnt de Blackberry-smartphone in november. Mogelijk wordt er dit jaar nog een Android-toestel geïntroduceerd. Er gaan namelijk ook geruchten over de BlackBerry Prague, een goedkoper toestel met minder krachtige specificaties. Of en wanneer de Prague  precies verschijnt, is echter nog onduidelijk.

Het laatste nieuws over BlackBerry

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu