De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

‘Renders tonen tweede Android-smartphone BlackBerry’

Gijs Ettes
12 november 2015, 8:35
1 min leestijd
‘Renders tonen tweede Android-smartphone BlackBerry’

Er zijn renders opgedoken van de BlackBerry Vienna, dat mogelijk het tweede Android-toestel wordt van de Canadese telefoonmaker. In tegenstelling tot de BlackBerry Priv heeft de Vienna een toetsenbord dat altijd zichtbaar is.

Lees verder na de advertentie.

Dit is de BlackBerry Vienna

Bij de BlackBerry Priv hebben gebruikers de optie om het fysieke keyboard in of uit de behuizing te schuiven. De BlackBerry Vienna is een typische candybartelefoon die onder het scherm is voorzien van vier regels aan toetsen. De renders van het toestel zijn in handen gekomen van Crackberry, een bekende website voor BlackBerry-fans.

blackberry vienna

Veel over de BlackBerry Vienna is nog niet bekend. Uit de renders blijkt dat het toestel mogelijk in de kleuren wit, blauw, groen en rood verschijnt, maar over welke hardware het beschikt, is niet bekend. Ook is er nog niets over de release en prijs van de Vienna uitgelekt.

Dat de BlackBerry Priv een opvolger krijgt, lijkt aannemelijk. Directeur John Chen liet in een interview met Fox Business weten dat het bedrijf van plan is om na de Priv nog ‘een reeks aan producten uit te brengen’. Of dat betekent dat we meer toestellen met Android tegemoet kunnen zien, is niet duidelijk. Naar eigen zeggen blijft de telefoonmaker ook zijn eigen BlackBerry 10-platform de  komende tijd ondersteunen.

Het laatste nieuws over BlackBerry

Bron: CrackBerry
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's