Blijf altijd bereikbaar met de Duracell Oplaadbare Mobiele Oplader (advertorial)

Redactie
28 december 2011, 14:43
1 min leestijd
Oplaadbare-Mobiele-Oplader-Telefoon

[Adv.] Mobiele telefoons worden steeds sneller en slimmer. Toch is er één onderdeel dat veel minder met z’n tijd meegaat: de batterij. De accu van je telefoon is altijd leeg op momenten dat het niet goed uitkomt. Daarom brengt Duracell een nieuwe mobiele oplader op de markt, die je 3 tot 5 uur extra gesprekstijd geeft. Is je Samsung Galaxy SII of andere Android-smartphone bijna leeg, dan kun je dankzij de Duracell Oplaadbare Mobiele Oplader gewoon blijven doorbellen.

Met de nieuwe mobiele opladers speelt Duracell in op het intensievere gebruik van smartphones. Tijdens reizen willen we niet met een lege batterij zitten en tijdens werkdagen willen we altijd online en bereikbaar zijn. Helaas gaat de batterij van je smartphone bij zwaar gebruik niet de hele dag mee. Vandaar deze nieuwe mobiele oplader van Duracell, die voor extra energie zorgt.

Lees verder na de advertentie.

Het handige van de Duracell Mobiele Oplader, is dat hij geschikt is voor meerdere apparaten en natuurlijk geschikt voor alle Android-smartphones met mini-USB- en micro-USB-aansluiting.

Er zijn twee varianten van deze mobiele oplader van Duracell: de 3-uurs en 5-uurs variant. Je kunt je toestel honderden keren opladen met deze externe batterij. Het voordeel van de 3-uurs variant is dat deze een zeer compact design heeft. De 5-uurs variant heeft weer een heel ander voordeel: hiermee kun je twee devices tegelijk opladen. Bovendien zit er een handig led-lampje op, die aangeeft hoeveel capaciteit er nog in zit. Opladen doe je gemakkelijk via een standaard USB-poort van de computer (3-uurs variant) of stopcontact (5-uurs versie).

Vanaf november 2011 zijn de Oplaadbare Mobiele Opladers in een 3-uurs en 5-uurs variant verkrijgbaar in de winkels (o.a. Mediamarkt, Makro, Bol.com, Wehkamp). Op de website van Duracell kan je meer informatie vinden.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu