De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

BLU Dash: goedkope smartphone met Jelly Bean voor 139 dollar

Redactie
12 juli 2013, 14:22
1 min leestijd
BLU Dash: goedkope smartphone met Jelly Bean voor 139 dollar
blue dash

De BLU Dash is een Android-smartphone met Android 4.2 (Jelly Bean) voor maar 139 dollar. En hoewel de specificaties van het toestel niet optimaal zijn, is de BLU Dash nog steeds een hele interessante smartphone: voor kinderen, je ouders of als reservetoestel tijdens festivals of een flink avondje stappen. Een enorm interessante budget-smartphone, met een vrij groot 4,5 inch-scherm en ondersteuning voor twee simkaarten.

De BLU Dash is verder voorzien van een 854 bij 480 resolutie, een 1.2GHz quadcore-processor, 512MB werkgeheugen, 4GB aan interne opslagruimte, en een 5 megapixel-camera die in staat is om 720p-video’s op te nemen. Ook is er ruimte voor een micro-sd-kaart en kun je met de camera aan de voorzijde videobellen.

Lees verder na de advertentie.

BLU Dash: 106 euro

Het toestel draait op Android 4.2 (Jelly Bean) en een accu van 2000 mAh. De Android-versie is geheel stock, wat wil zeggen dat het eenzelfde Android-versie is als hetgeen waar de Nexus-lijn van Google over beschikt. Geen zware softwarematige skin, maar gewoon een kale Android-versie die lekker rap is.

Geïnteresseerden kunnen de BLU Dash via een reeks aan online retails kopen, waaronder Amazon. Het toestel heeft een prijskaartje van 139 dollar (106 euro) en wordt geheel los verkocht.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu