Blu Life Pro: dunste 5 inch Android-smartphone voor 299 dolllar

Blu Life ProBlu, een onafhankelijke smartphonefabrikant, komt met de Life Pro, een 5 inch quadcore-smartphone die maar 6,9 millimeter dik is. En dat is dus écht dun. De Blu Life Pro draait op een vrijwel Stock Android versie van Android 4.2 en heeft een prijskaartje van maar 299 dollar.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Blu Life Pro specs

De smartphone is voorzien van een 1,5GHz quadcore-processor, 12 megapixel-camera, 5 inch hd-scherm (720 x 1280 pixels), 1GB aan werkgeheugen en 16GB opslagruimte. Ook is er bluetooth, wifi en 3g-ondersteuning aanwezig, 4g wordt niet door het toestel ondersteund. Als laatste is er een 5 megapixel-camera aan de voorzijde aanwezig, voor videobellen in hd-kwaliteit.

Blu Life Pro

De Blu Life Pro krijgt zijn energie van een 2500 mAh-batterij en een prijskaartje van 299 dollar. De smartphone gaat via verschillende online winkels worden verkocht.

Onderstaande video geeft een indruk van de Blu Life Pro

Blu Life Pro video

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.