Samsung brengt Galaxy S7 Edge in ‘Blue Coral’ uit

De Samsung Galaxy S7 Edge zal binnenkort ook in het blauw verschijnen. Het Koreaanse bedrijf rolt de nieuwe variant van zijn gebogen vlaggenschip deze maand al uit.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Blue Coral Galaxy S7 Edge

Het is alweer de zesde kleur voor de Samsung Galaxy S7 Edge, een vlaggenschip dat sinds dit voorjaar verkrijgbaar is. Deze Blue Coral-variant is per direct verkrijgbaar in verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten en Taiwan. In Nederland verschijnt de Blue Coral-variant begin 2017.

Samsung introduceerde het toestel al eerder in het wit (‘White Pearl’), zilver (‘Silver Titanium’), zwart (‘Black Onyx’), goud (‘Gold Platinum) en roségoud (‘Pink Gold’). De Blue Coral Galaxy S7 Edge is lichtblauw, haast babyblauw, maar beschikt wel over een opvallende gouden rand. De gewone Galaxy S7 is niet beschikbaar in de nieuwe kleur.

s7-edge-coral-blue_view-2

De Galaxy S7 Edge staat dit najaar onverwachts weer uitgebreid in de spotlights. Eigenlijk zou deze maanden alle aandacht uitgaan naar de Galaxy Note 7, die in september in Nederland zou verschijnen. Na problemen met de accu besloot Samsung de productie van dat toestel echter te schrappen, waarna er nu weer volop aandacht is voor de iets oudere S7 Edge.

Meer over de Samsung Galaxy S7 Edge

Vermoedelijk is het één van de laatste varianten die Samsung aankondigt voor deze smartphone. Een opvolger, de Samsung Galaxy S8, wordt naar alle waarschijnlijkheid eind februari officieel onthuld.

Tot die tijd kan de Galaxy S7 Edge echter nog altijd prima mee. Het toestel beschikt over een fors 5,5 inch-scherm dat doorloopt in de randen. Achterop zit een 12 megapixel-camera met speciale Dual Pixel-sensor, die snel kan scherpstellen en ook in situaties met weinig licht goed presteert. Het is één van de populairste smartphones die dit jaar is verschenen.

Lees het laatste nieuws over Samsung

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.