Bluetooth luidspreker in de vorm van de Android-mascotte

Redactie
30 juli 2011, 16:16
1 min leestijd
Bluetooth luidspreker in de vorm van de Android-mascotte
Bluetooth luidspreker in de vorm van de Android-mascotte
achterkant bluetooth android luidspreker

Voor de echte Android-liefhebbers is er nu een interessante Bluetooth luidspreker te koop in de vorm van de bekende Android-mascotte. De Android Bluetooth Soundbox is nu te koop in een Engelse webwinkel en kan ook worden gebruikt als microfoon om handsfree te bellen. De luidspreker zit aan de onderkant van de mascotte en het hoofdje kan gebruikt worden om de muziekspeler van het aangesloten bluetooth-apparaat te besturen.

De Engelse webwinkel Mobile Fun biedt de Android Bluetooth Sound Box aan voor 19,95 pond (exclusief verzendkosten), omgerekend zo’n 22,60 euro en is nu te pre-orderen. Voor dat geld krijg je een bluetooth luidspreker met een vermogen van 2 Watt die gezien zijn grootte een best aardig geluid geeft.

Lees verder na de advertentie.

De Android Bluetooth Soundbox is gemakkelijk met je pc of telefoon te verbinden. Om tussen nummers te wisselen kun je het hoofd van de mascotte bewegen. Om een nummer te pauseren en weer aan te zetten kun je op zijn hoofdje drukken. Opladen gaat via USB. Daarnaast is de mascotte ook te gebruiken als microfoon, waardoor je er handsfree mee kunt bellen. Ook kun je op deze manier met je stem je Android-telefoon besturen. Deze activeer je door op het hoofdje te drukken. Hieronder zie je de Android Bluetooth Soundbox in actie.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu