Bonux Media Player: table-top stereosysteem op Android

Redactie
11 juni 2010, 12:47
1 min leestijd
Bonux Media Player: table-top stereosysteem op Android
bonux media player

Spullen kopen in het Verre Oosten is tegenwoordig erg makkelijk: je maakt via PayPal geld over naar een Oosterse handelaar en een week later liggen de spullen voor weinig geld op je deurmat. Soms duurt het wat langer, zoals bij de iWeb APad die Jeroen onlangs gereviewd heeft. Binnenkort ook bij de Aziatische handelaars te vinden: de Bonux Media Player.

Dit is het eerste table-top stereosysteem dat op Android draait. Er zit een 4,3 inch touchscreen in, een aansluiting voor Ethernet, maar ook aan Wi-Fi is gedacht. De ingebouwde speakers (2x 5 Watt) zijn volgens de maker klein van formaat maar leveren een groots geluid. Meer dan 20.000 internetradiostations zijn ermee te beluisteren en je kunt er zelfs YouTube-video’s mee kijken. Leuk voor op de keukentafel?

Lees verder na de advertentie.

De Bonux Media Player draait op een 667 MHz Samsung S3C6410 ARM11-gebaseerde system on a chip. Met 128 MB RAM en 256 MB ROM zit het apparaat wat krap met het geheugen, maar gelukkig is er ook een SDHC-geheugenkaartslot aanwezig. De Bonux draait op Android 2.1 (Eclair), kan een fotodiashow afspelen, is als klok en wekkerradio te gebruiken… Kortom: leuk bedacht en hopelijk straks voor weinig geld te krijgen.

Meer info: Alibaba
Tipgever: Herman

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's