Breadcrumbz, route plannen d.m.v afbeeldingen

Redactie
12 juli 2008, 20:19
1 min leestijd

Breadcrumbz, een applicatie voor Android, wordt omschreven als een unieke manier van route plannen. Door het verbinden van locaties aan afbeeldingen is het makkelijker om iemand uit te leggen waar een bepaalde locatie is.

Lees verder na de advertentie.

Het is mogelijk om routes te delen met vrienden, bijvoorbeeld: “Vind mijn huis” of “waar heb ik de auto geparkeerd bij de luchthaven?” of deel je routes met de hele wereld: “De beste mountainbike route in de Ardennen” of “Vind die leuke tweedehandswinkel in het centrum van Utrecht”. In zulke gevallen kom je niet ver met je TomTom en kan navigatie op basis van afbeeldingen een uitkomst bieden.

Enkele andere voordelen van Breadcrumbz:

  • In sommige gevallen is het niet mogelijk om een route te plannen m.b.v. een satelliet en kaarten, bijvoorbeeld een specifieke locatie in een winkelcentrum. In dit geval werk navigatie op basis van afbeeldingen erg goed.
  • Breadcrumbz is een aanvulling op de TomTom voor locaties die nog niet goed geïndexeerd zijn door satellieten. Denk aan afgelegen landweggetjes of landen die nog in ontwikkeling zijn.
  • Breadcrumbz werkt ook zonder GPS voor wanneer het signaal wegvalt, bijvoorbeeld ondergronds.

Bezoek de website van de ontwikkelaars van Breadcrumbz.

Of bekijk een video van hoe het werkt:

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's